Heemstede is een klein, gezellig winkeldorp.

Geen aaneengesloten rij winkelketens, maar wel veel betrokken zelfstandige ondernemers.

Ondanks het vele en kwalitatieve hoge aanbod, miste ik, Mariette Daals, nog een zaak, nl. een been- en ondermode speciaalzaak.

Niet als bijproduct, maar als hoofdproduct.

Bij ‘bij Daals’ kunt u terecht voor Hem en voor Haar.

Een greep uit ons assortiment:

voor Hem hebben we o.a. sokken, boxer shorts, T shirts, singlets, nightware en swimmware van o.a. HOM, tenCate, Muchachomalo, Kunert, Marcmarcs, Hudson, Carlo Lanza, Effio en Burlington.

voor Haar bieden we o.a. aan: panty’s, kousen, sokken, slip’s, bh’s, hempjes, shapeware, nightware, bikini’s en badpakken van de merken tenCate, Maidenform, Lisca, Kunert, Hudson, Marcmarcs en Falke.

Daarnaast hebben we kalfsleren handschoenen voor Hem en Haar van Markberg.

Een greep uit de prachtige collectie

Voor haar : De Secrets Line, van ten Cate. gemaakt van stoffen die ultiem prettig aanvoelen, maar ook de katoenen serie van ten Cate  hebben wij.
Shapewear van Maidenform, Panty’s en kousen van Falke en Kunert

Voor hem: Perfect passend ondergoed.  Ook voor hem subliem aanvoelende stoffen. En: De werkelijk complete collectie (uniek in Nederland!) van Carlo Lanza,  herensokken van Italiaanse kwaliteit. Met de hand geketteld, zonder vervelende dikke naden of draadje bij de teen.
Mijn missie bij dit alles: Zowel  de man als de vrouw wil ik graag een goed en fijn gevoel geven door te kiezen voor mooie sokken, kousen en ondergoed.

Aandacht voor been- en ondermode is aandacht voor jezelf.

Loop dus zeker even binnen. Inderdaad voor je zelf.
Maar misschien ook voor die ander; want ook cadeau-ideeën zijn voldoende voorhanden!