Mijn naam is Mariëtte Dijkgraaf-Daals. Sinds enkele jaren ben ik woonachtig in Bennebroek, gemeente Bloemendaal. Ik miste al snel een makkelijk bereikbare winkel die prettig dragend, mooi en kwalitatief goede panties, sokken, T-shirts, shape wear en lounge wear verkoopt.

Niet als bijproduct: maar als hoofdproduct.

Onderzoek liet zien dat ik niet de enige was, in Bloemendaal/Heemstede en omgeving, die behoefte had aan een dergelijk verkooppunt. Dus wat doe je dan? Dan ga je als ondernemende vrouw aan de slag.
Dus nu is hij er. Op een mooie locatie: in de hoofdwinkelstraat van Heemstede. “Bij Daals”.

Vol met de met zorg en liefde voor die kwaliteit, comfort & design gekozen artikelen. Van merken waar ik in geloof.

Een greep uit de prachtige collectie

Voor de vrouw: De Secret Line. Van TenCate. Gemaakt van stoffen die ultiem prettig, want extreem zacht, aanvoelen.
Voor de man: Perfect passend ondergoed. Van ook voor hem subliem aanvoelende stoffen. En: De werkelijk complete collectie (uniek in Nederland!) van Carlo Lanza. Herensokken van Italiaanse kwaliteit. Met de hand geketteld, zonder vervelende dikke naden of draadje bij de teen.
Voor de kids: Doen we een experiment/try-out met leuk, apart ondergoed. Je visie is dan belangrijk. Wij coproduceren met jou die collectie.
Mijn missie bij dit alles: De vrouw zowel als de man wil ik graag een goed/fijn gevoel geven door te kiezen voor moderne, mooie kousen, BH’s, overig ondergoed, shapewear en lounge wear.

Aandacht voor been- en ondermode is aandacht voor jezelf.

Loop dus zeker even binnen. Inderdaad voor je zelf.
Maar misschien ook voor die ander; want ook cadeau-ideeën zijn voldoende voorhanden!